Μηχανολογικές Μελετες

Ποιος έκανε τις μελέτες για τα μηχανολογικά συστήματα που πρόκειται να εγκαταστήσετε; Ή μήπως δεν έγινε καμία μελέτη;

Όσοι λένε ότι δεν χρειάζεται μελέτη, δεν θα είναι εκεί όταν κάτι δεν πάει καλά, και βέβαια οι εκπλήξεις είναι καλές μόνο για τα πάρτι γενεθλίων.

Οι μηχανολογικές μελέτες αφορούν τις εγκαταστάσεις συστημάτων κατοικιών και κτιρίων, και εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την οικονομικότερη λειτουργία τους.

Στην «ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» η μηχανολογική μελέτη θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος για μια ασφαλή εγκατάσταση,  η οποία βεβαίως, πρέπει απαραίτητα να προηγείται  καθώς αποτελεί την μοναδική εγγύηση για την σωστή διεκπεραίωση του κάθε έργου.

Με το επιτελείο μας, σε διαρκή συνεργασία με τους επιβλέποντες μηχανικούς των κτιρίων, και πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση, φροντίζουμε ώστε να έχει ολοκληρωθεί η απαραίτητη μηχανολογική μελέτη στην κάθε της λεπτομέρεια.

Στις μελέτες μας αποτυπώνονται, η λειτουργικότητα και η βέλτιστη απόδοση των συστημάτων που θα εγκατασταθούν καθώς και το σύνολο των προδιαγραφών σύμφωνα με τους κώδικες που απαιτεί η σχετική νομοθεσία.

Έτσι για περισσότερο από 30 χρόνια εξασφαλίζουμε,  ακόμα και στους απαιτητικότερους πελάτες μας, σιγουριά και γαλήνη για την αξιοπιστία, την αποτελεσματική λειτουργία και την οικονομική αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων μας.   

Ελάτε να δούμε μαζί την ασφαλή πορεία των επιθυμιών σας, γιατί ‘η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.